De Nieuwe AllerHande Van De AH!!! Helemaal Into Baking!

Lees hier wat ik van de nieuwste Allerhande van de AH vind. Ik liep van de week helemaal onschuldig de plaatselijke Albert Heijn in en meteen zag ik de nieuwste Allerhande in de schappen liggen: met een prachtige regenboogkleuren taart op de cover…. natuurlijk heb ik deze meteen meegenomen naar huis!

Recepten voor Bakken

Er staan echt superleuke recepten in deze Allerhande, helemaal mijn ding. Maar liefst 45 verschillende taartrecepten van hun eigen Allerhande-fans. Nu moet ik bekennen dat ik heel vaak de Allerhande meeneem met het idee dat ik een recept echt moet maken, het ziet er op de plaatjes altijd super lekker uit. Het is niet altijd een succes, helaas, maar soms heb ik dan toch ineens een verrassend goed recept te pakken en ik hoop dat nu ook weer te hebben.

Weinig Kook- en Bakboeken?

Niet dat ik kook- en bakboeken tekort kom hoor, ik heb meerdere boekenkasten gevuld met deze boeken en meerdere stapels tijdschriften met heel veel recepten en suggesties voor bakken… en toch, als ik een bepaald recept nodig heb dan duik ik zo het internet op, op zoek naar een recept….En een heleboel boeken heb ik alleen maar omdat dat ene ontwerp erin staat of net dat ene recept.. Ik geloof dat ik wel 500 tot 1000 recepten voor cupcakes heb op het moment.

Handig Kook- en Bakgerei

Een ander leuke bijkomstigheid van deze Allerhande, is dat de AH ook met zijn kookgerei into baking is. Een aantal weken terug heb ik bij de Bijenkorf de originele cookie-stamps gescoord voor het stanzen van je eigen tekst op een zelfgemaakt koekje (zoals de Oreo koekjes). Deze cookie-stamps waren per stuk € 14,95. Nu bij de AH heb ik drie verschillende cookie- stamps met uitsteekring (voor de juiste maat koekjes) gescoord voor nog geen € 4,- . Wat is de AH toch geweldig!

Nu alleen nog een moment vinden en een gelegenheid bedenken voor de eerste batch zelfgebakken koekjes met een tekst en natuurlijk een eerst baksel uit deze Allerhande. Zal ik voor chocolade gaan of voor de regenboogkleuren taart? Wat een dilemma’s!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *