K3 DierenHotel Taart

K3 dierenhotel taartVandaag mocht ik voor een kleine dame die maar liefst 6 jaar oud is geworden een K3 Dierenhotel Taart maken. Mijn eigen dochter is op zich wel een beetje fan van K3 maar van het Dierenhotel had ik nog niet eerder gehoord.

Nieuwste Film K3, het Dierenhotel

Achteraf klopte dit ook wel, de nieuwste film van K3, Het Dierenhotel, is ook nog maar sinds 15 dagen in de bioscoop. De moeder van Saira vertelde dat haar dochter een grote fan van K3 is en of ik iets kon maken in het thema. Normaal google ik me dan helemaal suf voor inspiratie maar er waren helemaal geen andere ideeën voorhanden dan mijn eigen creativiteit deze keer.

Ideeën??

Op de filmposter zag ik dat de K3 dames een bloesje droegen met een felroze print.
Dat is k3 dierenhotel posterlekker vrolijk. Verder zijn de decoraties een beetje roze, wit en babyblauw. Aangezien de titel “het dierenhotel” is, ging ik ervan uit dat er allerlei dieren betrokken waren in deze film dus die moesten natuurlijk ook op de taart vertegenwoordigd worden. Mijn eerste inspiratie leidde tot de volgende taart:

De uiteindelijke creatie

Een tweelaagse taart met een felroze ruit op de onderste laag en blauwe parels langs de randen. De bovenste laag is ook felroze, waarbij een loslopende kat afdrukjes op de taart heeft achtergelaten. In het logo van de film staat nu de leeftijd van Saira en natuurlijk moeten de K3 dames ook vertegenwoordigd worden op de taart, en dit keer is dit in een wit glanzend lijstje met een plaatje van de filmposter.

K3 Dierenhotel taart  Een speelse kat, een kleine terrier en een kleine Jack Russel maken het geheel af!

Volledig Vegetarisch

De hele taart is overigens ei-vrij en gelatine vrij: de cake is vegetarisch vanille cake en de vullingen zijn een heerlijk smeuiige chocoladecreme en zwitserse room.

Ik hoop dat Saira haar taart behalve leuk en mooi ook lekker heeft gevonden! Ik heb in ieder geval veel lol gehad bij het maken van deze taart.

groetjes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *