De Lekkerste Vegetarische Gerechten en Veganistische Desserts in Rotterdam!

arq_logoRotterdam is een nieuw restaurant rijker met als belangrijkste focus: vegetariers en veganisten!! Ik heb het over Arq, een nieuw restaurant en Take-away, gerund door Ineke en Melissa.

Op de menukaart staan alleen maar vegetarische gerechten die ook nog eens aangeboden kunnen worden in een veganistische variant.

Lekker en gevarieerd Vegetarisch eten

Ineke is zelf geen vegetariër, maar door een 30 dagen food-challenge te doen en alleen maar veganistisch te eten, ontdekte ze dat het eigenlijk best moeilijk is voor vegetariers en veganisten om lekker en gevarieerd te kunnen eten buiten de deur. En dus werd dit haar missie!

Gezonde voeding, bewuste keuze

En met succes, ik hoor van diverse kanten uit mijn eigen klantenkring vanuit mijn schoonheidssalon dat zij bij Arq hebben gegeten en dat ze het erg lekker vonden. Het valt me met name op dat steeds meer mensen bewuster met hun voeding omgaan en hier hele duidelijke keuzes in maken, eerlijke voeding zonder dierlijke toevoegingen blijkt ook steeds vaker een gezondere keuze te zijn en nu is er dan ook eindelijk een restaurant waarbij je echt lekkere mogelijkheden hebt.

Vegan Desserts by Me

Arq is pas sinds begin 2014 geopend op de Nieuwe Binnenweg 241 in Rotterdam, bijna bij mij om de hoek. Nog meer goed nieuws: ik mag sinds een aantal weken een deel van de veganistische desserts leveren voor Arq. Ik maak, op aanvraag van Ineke o.a. :
– Veganistische Carrotcake met Vanillecreme
– Veganistische Brownies
– Veganistische Vanille Cupcake met een lekkere frosting
– Veganistische Appelcake
– en wat ik verder al experimenterend lekker vind smaken. 😉

Ga je een kijkje en een hapje nemen? Laat me weten wat je ervaring is, ik ben erg nieuwsgierig!

groetjes,

Angela

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *