Tinkerbell en Bumba voor een kleine prinses

De dag voor ik vertrok voor de Salon Sugar in Parijs, had ik nog lichte stress met Bumba… Ik had nog een flinke stapeltaart staan voor een hele schattige kleine dame die haar allereerste verjaardag vierde. Haar feest stond gepland op 5 april, maar ze was eigenlijk op 31 maart echt jarig en haar tante vond dat ze dan ook een taartje hoorde te hebben.

Tinkerbell

Tinkerbell_taartDe taart voor 31 maart werd een kleine Tinkerbell taart, mijn eerste Tink. De uitdaging met Tinkerbell is dat ze natuurlijk wel herkenbaar moet zijn als Tinkerbell. Anders is het maar een klein elfje met een groen jurkje en blond (lees ‘geel’) haar. Op zich kwam het lichaampje met kleding en gezichtje wel goed uit de verf, helaas staat en valt alles bij Tinkerbell bij de ogen. Zijn haar ogen niet precies zoals in de tekenfilmpjes en de strips, dan is ze geen Tinkerbell.

En bij mij kwamen de oogjes nu niet helemaal goed uit de verf. Ik vond haar dus ook niet Tinkerbell_taart_2echt Tinkerbell. Maar mijn dochter van 5 noemde haar wel meteen Tinkerbell, telt dat dan ook een klein beetje?

De taart was helemaal vegetarisch: chocolade cake met pistachecreme gevuld.

Bumba!!

Voor het echte grote feest had haar tante een flinke Bumba taart in gedachten, wel meisjesachtig met een paar kleine wensen: Bumba met een boog aan ballen, met op elke bal een letter van de naam van de jarige; Bumbaloe, een lief olifantje, de zeeleeuw met een kaars in zijn snuit en natuurlijk de tent. Ik kwam tot de volgende creatie:
Bumba_1Ook deze taart was helemaal vegetarisch: chocoladecake met pistachecrème gevuld. Ik hoop dat het een geweldig feest was en dat iedereen heeft genoten van de taart. Gefeliciteerd met je allereerste verjaardag kleine Yshaira!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.