Lieve Vrijgezellentaartje Voor Een Bachelorette…

Vrijgezellen taartMijn nichtje gaat volgende maand trouwen en we zijn er al ruim een jaar mee bezig, alle voorbereidingen en plannen….Zo ook het vrijgezellenfeestje, we waren al maanden bezig met te bedenken wat we gingen doen en hoe we haar gingen verrassen. 

Vegas

Het plannen is natuurlijk heel leuk om te doen, vooral omdat iedereen erbij betrokken werd, behalve zij zelf. We hebben echt lol gehad!! Ik kan niet vertellen wat we gedaan hebben, ik begreep dat net als de gezegde ‘what happens in Vegas, stays in Vegas’ hetzelfde geldt voor vrijgezellenfeestjes: What happens at a bachelorette party stays there! Niemand mag iets doorvertellen.

Vrijgezellentaart

Uiteraard mocht ik de taart maken voor deze gelegenheid, en hoe graag ik eigenlijk iets vunzigs wilde maken, heb ik het toch maar netjes en eenvoudig gehouden in de dresscode kleuren van het geheel: felroze met zwart. De taart was gemaakt van Red Velvet Cake, gevuld met Cream Cheese Frosting en Witte Chocolade Frosting….. hij was wel groter dan ons complete gezelschap, dus ook nu, drie dagen later, geniet ze nog van de taart!

Straks in juni mag ik ook de bruidstaart maken, dan weer nieuwe foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.