Bestelformulier BudgetTaarten

Budgettaart BestelformulierOnderstaand vindt u het bestelformulier voor onze Budget Taarten oftwel de taarten die allemaal persoonlijk met de hand worden gebakken en gemaakt maar qua prijs iets vriendelijker zijn dan de Custom Made Taarten.

De BudgetTaarten hebben een aantal regels:

1. Alle BudgetTaarten worden gemaakt op luchtig gebak, ook bekend als biscuit. Het is een soort lichte sponscake, zacht en luchtig. U heeft de keuze uit de smaken vanille of chocolade.

2. Elke taartlaag wordt 2x gevuld, u kunt dus voor 2 verschillende vullingen kiezen. Als u voor botercreme of confiture kiest, geeft u dan ook aan of u misschien een bepaalde smaak wilt hebben.

3. Om te bestellen verzoek ik u het bestelformulier zo goed mogelijk in te vullen. Onder de knopjes met het vraagteken vindt u wat extra uitleg over elke vraag.

4. Als alles goed is ingevuld, drukt u op het knopje Send en uw bestelling zal in mijn email terechtkomen.

5. Binnen 24 uur ontvangt u van mij per mail of per telefoon bericht. Let op: Uw bestelling is pas definitief wanneer u van mij een bestelformulier terug heeft ontvangen èn de aanbetaling van 50% heeft voldaan op de rekening!!

6. Alle bestellingen dienen minimaal 2 weken voor de benodigde datum doorgegeven worden, daarnaast geldt dat ik een maximum aantal bestellingen kan aannemen, wacht dus niet tot de laatste moment voor het bestellen, want dan kan het zijn dat ik al vol zit met bestellingen!

Bestelformulier BudgetTaarten Delicious Delights.