Bestelformulier Handgemaakte KunstTaarten

Bestelformulier Handgemaakte KunstTaartenOnderstaand vindt u het bestelformulier voor onze Handgemaakte KunstTaarten. Dit zijn taarten die helemaal naar uw wens gemaakt worden zowel in design als in de smaken van de cake en vullingen.

De Handgemaakte KunstTaarten hebben een aantal regels:

1. Voor de KunstTaarten heeft u de keuze uit diverse smaken biscuit en cake. Ook vegetarische cake soorten (gemaakt zonder ei!) zijn een mogelijkheid. Biscuits zijn een lichte luchtige cakesoort, te vergelijken met een zachte sponscake.

Alle cakes en biscuits worden gemaakt van verse ingrediënten, zonder gebruik van vooraf geprepareerde mixen. Let wel op: als u een taart wilt hebben die helemaal in een 3D vorm gesneden moet worden, dan kan deze niet op basis van biscuit gemaakt worden.

2. Elke taartlaag wordt 2x gevuld, u kunt dus voor 2 verschillende vullingen kiezen. Als u voor botercreme of confiture kiest, geeft u dan ook aan welke smaak u wilt hebben. Wij maken geen taarten gevuld met slagroom.

3. Om te bestellen verzoek ik u het bestelformulier zo goed mogelijk in te vullen. Onder de knopjes met het vraagteken vindt u wat extra uitleg over elke vraag.

4. Als alles goed is ingevuld, drukt u op het knopje Send en uw bestelling zal in mijn email terechtkomen.

5. Omdat elke Handgemaakte KunstTaart een project op zichzelf is, is het onmogelijk een standaard prijsopgave af te geven. Ter indicatie: De per persoon prijs van deze taarten starten vanaf € 8,- p.p. Minimale bestelgrootte start bij 25 personen.

6. Binnen 24 uur ontvangt u van mij per mail of per telefoon bericht. Let op: Uw bestelling is pas definitief wanneer u van mij een bestelformulier terug heeft ontvangen èn de aanbetaling van 50% heeft voldaan op de rekening!!

7. Alle bestellingen voor Handgemaakte KunstTaarten dienen minimaal 4 weken voor de benodigde datum doorgegeven worden, daarnaast geldt dat ik een maximum aantal bestellingen kan aannemen, wacht dus niet tot de laatste moment voor het bestellen, want dan kan het zijn dat ik al vol zit met bestellingen!

Bestelformulier Handgemaakte KunstTaarten Delicious Delights.