Bestelformulier Vegetarische Taarten

Vul hier het bestelformulier in voor ei-vrije taart van Delicious Delights RotterdamOnderstaand vindt u het bestelformulier voor onze Vegetarische Taarten. Dit zijn taarten die helemaal ei-vrij en gelatine vrij gemaakt worden. Bij deze taarten ligt de nadruk meer op de smaak van de vegetarische taart dan op uitgebreide decoraties. Voor een taart die ook helemaal naar uw wensen en specificaties gedecoreerd wordt, verwijs ik naar het bestelformulier Handgemaakte KunstTaarten.

De Vegetarische Taarten hebben een aantal regels:

1. Voor uw Vegetarische Taart heeft u de keuze uit diverse smaken cake. Het is niet mogelijk om een biscuit te maken zonder gebruik van eieren, de luchtigheid van de biscuit (sponscake – achtig) komt juist van het opkloppen van eieren.

2. Elke taartlaag wordt 2x gevuld, u kunt dus voor 2 verschillende vullingen kiezen. Als u voor botercreme of confiture kiest, geeft u dan ook aan welke smaak u wilt hebben. Wij maken geen taarten gevuld met slagroom.

3. Om te bestellen verzoek ik u het bestelformulier zo goed mogelijk in te vullen. Onder de knopjes met het vraagteken vindt u wat extra uitleg over elke vraag.

4. Als alles goed is ingevuld, drukt u op het knopje Send en uw bestelling zal in mijn email terechtkomen.

5. Binnen 24 uur ontvangt u van mij per mail of per telefoon bericht. Let op: Uw bestelling is pas definitief wanneer u van mij een bestelformulier terug heeft ontvangen èn de aanbetaling van 50% heeft voldaan op de rekening!!

6. Alle bestellingen voor Vegetarische Taarten dienen minimaal 2 weken voor de benodigde datum doorgegeven worden, daarnaast geldt dat ik een maximum aantal bestellingen kan aannemen, wacht dus niet tot de laatste moment voor het bestellen, want dan kan het zijn dat ik al vol zit met bestellingen!

Bestelformulier Vegetarische Taart Delicious Delights.