Bestelformulier Cupcakes

Vul hier het bestelformulier in voor cupcakes van Delicious Delights RotterdamOnderstaand vindt u het bestelformulier voor onze heerlijke Cupcakes.

We bieden 2 soorten Cupcakes, namelijk cupcakes die helemaal gedecoreerd kunnen worden met een topping, marsepein en bijvoorbeeld suikerparels en de Tasty Cupcakes, deze worden behalve met een heerlijke toef cream cheese frosting niet gedecoreerd.

Voor het bestellen van Cupcakes zijn er een aantal regels:

1. U kunt per smaak cake 24 minicupcakes of 12 gewone cupcakes bestellen. Wilt u bijvoorbeeld 2 verschillende smaken, dan bestelt u of 48 minicupcakes of 24 cupcakes of 24 minicupcakes èn 12 gewone cupcakes. Het is dus niet mogelijk om 12 verschillende cupcakes in 12 verschillende smaken te bestellen.

2. Om te bestellen verzoek ik u het bestelformulier zo goed mogelijk in te vullen. Onder de knopjes met het vraagteken vindt u wat extra uitleg over elke vraag.

3. Als alles goed is ingevuld, drukt u op het knopje Send en uw bestelling zal in mijn email terechtkomen.

4. Omdat elke klant eigen specifieke wensen heeft over de decoraties op de cupcakes  is het onmogelijk een standaard prijsopgave af te geven. Ter indicatie: De gedecoreerde cupcakes starten bij € 2,50 per cupcake (en  € 2,- per minicupcake), de Tasty Cupcakes zijn per 12 stuks € 30,- .

5. Binnen 24 uur ontvangt u van mij per mail of per telefoon bericht. Let op: Uw bestelling is pas definitief wanneer u van mij een bestelformulier terug heeft ontvangen èn de aanbetaling van 50% heeft voldaan op de rekening!!

6. Alle bestellingen voor Cupcakes dienen minimaal 2 weken voor de benodigde datum doorgegeven worden, daarnaast geldt dat ik een maximum aantal bestellingen kan aannemen, wacht dus niet tot de laatste moment voor het bestellen, want dan kan het zijn dat ik al vol zit met bestellingen!

Bestelformulier Cupcakes van Delicious Delights.