Over Mij

Welkom bij Delicious Delights!

Delicious Delights is ontstaan uit een gigantisch uit de hand gelopen hobby… Mijn naam is Angela Ganga-Jasai en ik ben Taartgek… Verslaafd aan bakken sinds ik het concept Oven en Mixer heb ontdekt.

Bakdrang

Bakdrang heb ik ook altijd gehad, vroeger toen ik nog een werknemer was in verschillende organisaties, moest ik van tijd tot tijd recepten uit proberen. Nooit alleen maar 1 recept, nee meteen een paar recepten en die werden dan natuurlijk gedeeld met alle collega’s en familie èn iedereen moest eigenlijk ook zeggen dat ze het lekker vonden.

Taarten op de Engelse Manier

In 2008 ontdekte ik de wereld van Taart Bakken op de Engelse / Amerikaanse manier. Dus taarten gemaakt op cake of biscuit, deze vullen met heerlijke vullingen en vervolgens opmaken met marsepein of fondant in allerlei mogelijke creaties. Ik zeg ook altijd: als je het kunt bedenken, dan kun je het ook maken in taart. Je kunt zo ver gaan als je fantasie je brengt.

Holland Cake Company

In 2009 heb ik mijn bedrijf officieel gemaakt en sindsdien bestaat Holland Cake Company, Delicious Delights is een onderdeel van Holland Cake Company.

Opleidingen

IN 2010 en 2011 heb ik twee verschillende Patisserie Opleidingen gevolgd aan de ROC Asa in Leusden en aan het Albeda Collega in Rotterdam. Daarnaast heb ik verschillende taartdecoratie workshops en masterclasses gevolgd, o.a. van Debbie Brown, Marianne Koorn, en vele anderen.

Wedstrijden

In 2011 en 2012 heb ik meegedaan aan de taartwedstrijden van Taart & Trends en nog een Bruidstaartenwedstrijd georganiseerd door de Mjam Taart.

Publicaties

Naar aanleiding van mijn deelname aan de Bruidstaartenwedstrijd van de Mjam taart is in maart 2013 één van mijn creaties (Romantic Korset Wedding Dress) als een stap voor stap uitgelegd voorbeeld gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.