Prijzen

Lovely Roses

Bij Delicious Delights kunt u uw taarten, cupcakes en andere lekkernijen bestellen. Hier vindt u de uitleg en de prijzen van alle mogelijkheden.

BudgetTaarten
Dit zijn taarten voor iedereen die wel een smakelijke handgemaakte mooie taart wilt hebben maar er geen groot budget voor heeft. Deze taarten zijn eenvoudig gedecoreerd, eventueel in een bepaald thema. De BudgetTaarten zijn te bestellen vanaf 25personen.

Prijs Budgettaarten
De prijs per persoon start bij € 4,-.

Deze taarten worden altijd op biscuit gemaakt, en er zijn een aantal vullingen waar u uit kunt kiezen.

Extra’s: natuurlijk kunt u de taart verder nog mooier maken met extra decoraties, of 3D strikken en/of handgemaakte rozen, maar er is dan wel sprake van een meerprijs. De totaalprijs zal u altijd per bestelformulier van ons terugkrijgen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Handgemaakte KunstTaarten
Dit zijn taarten die volledig naar uw fantasie gemaakt kunnen worden. De taart kan in een bepaalde 3D vorm gemaakt worden, of de taart kan overdadig versierd en gedecoreerd worden als een echt kunstwerk. Eigenlijk is niets te gek in deze genre. Ook voor de smaken van de cake / biscuit en de vullingen mag u kiezen

Handgemaakte KunstTaarten zijn te bestellen vanaf 25personen.Chaneltaart

Prijs van de Handgemaakte KunstTaarten
De prijs per persoon start bij € 8,-.

Vegetarische Taarten
Eén van onze specialiteiten: heerlijke en mooie taarten helemaal vrij van dierlijke toevoegingen zoals ei en gelatine. De vegetarische taarten starten in beginsel als de BudgetTaarten qua design en versiering. Natuurlijk kan een Handgemaakte KunstTaart ook volledig vegetarisch gemaakt worden. De prijs verandert dan natuurlijk ook.

Vegetarische Taarten worden altijd gemaakt op cake, en voor de smaak heeft u de keuze uit Vanille, Chocolade en Bananen.Voor de vullingen kunt u kiezen uit botercreme, confiture en zwitserse room.

Vegetarische Taarten zijn te bestellen vanaf 20 personen.

De prijs van Vegetarische Taarten:
Per persoon start bij € 4,-.