Bestellen

Vriendelijk verzoek ik u alle bestellingen bij voorkeur minimaal 14 dagen vooruit door te geven, bij bruidstaarten het liefst minimaal 30 dagen vooruit. Het is vaak erg druk bij ons met bestellingen en het zou erg jammer zijn als ik u niet meer kan helpen omdat de data van uw keuze al volgepland staat met andere opdrachten. Voor bestellingen benodigd binnen 72 uur, geldt (indien ze door ons aangenomen worden) een toeslag van 30% op het totaalbedrag.

Voor het bestellen van taarten, cupcakes en ander lekkers bij Delicious Delights, kunt u het volgende doen:

1. Vul het juiste bestelformulier zo volledig mogelijk in en druk op het “SEND” knopje. Het formulier is vrij uitgebreid, als u veel extra teksten ter verduidelijking wilt invullen, dan kan het handig zijn om de teksten eerst in Word voor te bereiden en dan te kopiĆ«ren in het juiste vakje op het bestelformulier. Na ontvangst van het formulier ontvangt u binnen 24 uur telefonisch of per mail een reactie van ons terug.

of

2. Stuur een mail naar info@deliciousdelights.nl waarin u vermeld:
– wat u wilt bestellen (taart, cupcakes, cakepops, petit fours),
– het aantal personen waar uw bestelling voor bedoeld is of het aantal cupcakes, cakepops, petit fours etc, wat u wilt hebben.
– wanneer u uw bestelling komt halen of wanneer u het graag bezorgd zou willen hebben,
– als u het al weet, de smaken en vullingen die u in gedachten heeft.

U krijgt van ons binnen 24 uur per mail antwoord terug.

3. U kunt ons ook bellen maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur op telefoonnummer 010-2152471 of 0613640353.

4. Indien u het praktisch vindt om langs te komen en uw wensen te bespreken, dan is dit ook mogelijk. Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 11.00 – 15.00 uur. U bent hier van harte welkom, wel verzoek ik u vooraf een afspraak te maken zodat er altijd iemand is om u op te vangen en uw vragen te beantwoorden.

De winkel is gevestigd:
Holland Cake Company
Graaf Florisstraat 78a
3021 CK te Rotterdam

Let op: voor alle bestellingen geldt dat deze pas definitief zijn wanneer de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag bij ons op de rekening ontvangen is. Het resterende bedrag dient uiterlijk bij het ophalen/afleveren contant of per pin voldaan te worden.
Bij bruidsbestellingen geldt, dat het resterende bedrag uiterlijk 1 dag voor de bruiloft op de rekening voldaan dient te zijn. Bij spoedbestellingen geldt dat het volledige bedrag inclusief toeslag vooruitbetaald dient te worden.

Voor de algemene voorwaarden van Delicious Delights, klik hier!