Algemene Voorwaarden

Vriendelijk verzoek ik u alle bestellingen bij voorkeur minimaal 14 dagen vooruit door te geven, bij bruidstaarten het liefst minimaal 30 dagen vooruit. Het is vaak erg druk bij ons met bestellingen en het zou erg jammer zijn als ik u niet meer kan helpen omdat de data van uw keuze al volgepland staat met andere opdrachten. Voor bestellingen benodigd binnen 72 uur, geldt (indien ze door ons aangenomen worden) een toeslag van 30% op het totaalbedrag.

Let op: voor alle bestellingen geldt dat deze pas definitief zijn wanneer de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag bij ons op de rekening ontvangen is. Het resterende bedrag dient uiterlijk bij het ophalen/afleveren contant of per pin voldaan te worden.
Bij bruidsbestellingen geldt, dat het resterende bedrag uiterlijk 1 dag voor de bruiloft op de rekening voldaan dient te zijn. Bij spoedbestellingen geldt dat het volledige bedrag inclusief toeslag vooruitbetaald dient te worden.

Annuleringen
Wanneer een bestelling onverhoopt toch niet door kan gaan om wat voor reden dan ook, dan geldt het volgende:
– bij annuleringen tot 7 dagen voor de benodigde datum, wordt de aanbetaling volledig teruggestort.
– bij annuleringen tot 72 uur voor de benodigde datum, wordt 50% van de aanbetaling teruggestort
– bij annuleringen binnen 72 uur tot benodigde datum wordt niets teruggestort en geldt de aanbetaling als vergoeding voor reeds gedane voorbereidingen en aanschaf van materialen.

Indien de aanbetaling nog niet is voldaan tot 72 uur voor de bestelling benodigd is, en de bestelling wordt binnen 72 uur geannuleerd, dan zal het openstaande bedrag in rekening gebracht worden.

Indien een bestelling door ons geannuleerd wordt, zal het totale bedrag van de aanbetaling teruggestort worden.

Bestelformulier
Voor alle bestellingen geldt dat wij ter bevestiging van hetgeen er besproken is, een bestelformulier per mail naar u toesturen. U wordt hierbij verzocht het bestelformulier te controleren, aan te vullen en indien nodig te corrigeren. Het terugsturen van het bestelformulier bevestigt de afspraken die er zijn gemaakt over uw bestelling en het bestelformulier is ook leidend wanneer er na levering iets niet naar wens is geweest.

Huur en Borg bij Taart- en Cupcakestandaarden
Wanneer u gebruik wilt maken van een taart- of cupcakestandaard om uw taart en cupcakes nog mooier te presenteren, dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt bij Delicious Delights diverse standaarden huren. Voor een standaard wordt een huurprijs en een borg afgesproken. De borg betaalt u tegelijk met uw bestelling vooruit en wanneer u de standaard binnen de afgesproken termijn in goede cq zelfde staat terugbrengt, ontvangt u de borg onder aftrek van de huur retour.

Als het u niet lukt om de standaard binnen het afgesproken termijn terug te brengen, dan zijn we genoodzaakt de borg in te houden. Ook zullen we proberen contact met u te houden zodat we de standaard weer terugkrijgen om iemand anders feest ook leuk te houden. Indien de standaard binnen 2 dagen na afgesproken datum niet ontvangen is, ontvangt u per brief een herinnering met een factuur voor de verkoopwaarde van de standaard; indien binnen 7 dagen na deze brief de standaard nog steeds niet door ons is ontvangen, zullen wij de vordering overgeven aan de deurwaarderskantoor waarbij de verkoopwaarde van de standaard, administratiekosten t.g.v. € 45,50 en de kosten van de deurwaarder voor uw rekening zullen komen.